Köpa PS5 online

Det har väl knappast undgått någon att PS5 lanserades alldeles nyligen och att trycket är mycket stort för att lägga vantarna på ett eget exemplar. Om man till exempel kollar på MediaMarkt så är det slutsålt i samtliga varuhus och på nätet. Det går inte heller att ställa sig i kö för att förboka en konsol när de väl kommer i lager igen. Elgiganten har liknande regler då det inte längre går att ställa sig i kö för att få en konsol. De enda som fått tag på dessa i Sverige är de som förbokade långt innan release. Det är planerat för ytterligare ett släpp under 2020 men man vet ännu inte när.

Beställa utomlands

Just nu verkar den enda chansen att få tag på en PS5:a vara att beställa en utomlands eller hitta någon som redan vill sälja sin begagnad. Du kan till exempel kolla på stora och välkända sajter som Ebay eller Amazon. På de flesta av dessa sajter kan du använda dig av flera betalningsmetoder inklusive kort och Paypal. Vissa erbjuder även kryptovalutan bitcoin, vilken under den senaste tiden har ökat i värde. På https://kopa-bitcoin.com/hur-kops-bitcoin finns mer information om hur du går tillväga om du vill börja köpa just bitcoin.

Ha tålamod

I övrigt så gäller det bara att ha tålamod för tillfället. De positiva recensionerna från journalister över hela världen har inte direkt minskat intresset för denna efterlängtade konsol. Det du kan göra just nu är bara att hålla koll på olika spelsajter och hos återförsäljare för att se när de öppnar upp för registrering igen. I nuläget finns som sagt inget exakt datum utan man väntar fortfarande. Kanske har du fortfarande en PS4 som kan lugna dig lite medan du väntar på din alldeles egen PS5? Allt tyder på att det kommer vara väl värt att vänta på.