Denna blogg skapades av två riktiga Playstation-fantaster som ville ha en plats där alla kan dela vårt intresse. Vi är båda ägare av en PS4 och flera av de populäraste spelen som släppts genom åren. Dock kände vi att vi ville ta vårt intresse ett steg längre och även starta den här bloggen. Här kommer du kunna läsa om kommande PS5 som ju kommer bli en lika självklar höjdpunkt som PS4 som är den nuvarande konsolen. Vi tycker det finns så mycket att utforska gällande detta och hoppas självklart att du som läser tycker likadant.

Allt från spel till prisuppgifter

Något av det roligaste med att spela PS4 är när man hittar ett bra spel som man verkligen fastnar i. En del är populära spel som marknadsförs världen över långt innan spelsläpp. Men det finns även flera mindre kända spel som är riktigt bra. Vi vill att ni som läser ska kunna få upp ögonen för bägge delarna. Vi är absolut inga experter utan bara två fans som älskar att spela Playstation. Därför är vi också alltid uppmärksamma på nya spelsläpp eller om det kommer några andra spännande nyheter.

En annan sak som vi alltid håller reda på är prisuppgifter och bra erbjudanden gällande allt som handlar om Playstation. Det är inte sällan butiker har extrapris på en konsol och skickar med ett antal spel på köpet. Då är det verkligen ett bra läge att slå till. Du kommer kunna läsa mer om vad du ska tänka på om du går i tankar att köpa en PS eller tillbehör.