Om Oss

Jag är lite galen… galen i PlayStation alltså, och nu är jag riktigt sugen på tanken på att få tag på den nya PS4-konsolen. Tills dess har jag tagit reda på i stort sett allt som går att läsa eller se om den kommande lanseringen; spel, tillbehör, rykten och så vidare. Spelvärlden kommer aldrig igen bli densamma, det kan jag lova dig.

Vi siktar på att vara den främsta resursen för den nya PS4, och vi skulle väldigt gärna vilja ha dina åsikter.

Vill du skriva för den här sidan? Var vänlig hör av dig till oss, du kan använda kontaktsidan för att skicka oss ett meddelande. Självklart kan du använda samma metod för att kontakta oss om andra frågor du kan ha – vi försöker svara så snart vi bara kan. Du kan också tycka det är användbart att gå med i vår e-postlista.

Vi kommer att försöka vara supersociala och skulle uppskatta om du ville hjälpa oss dela denna sida – eller andra sidor på denna sajt som du tycker är värda att dela med till andra. Du kan förstås hitta mig på sociala mediakanaler också, jag hänger gärna med dig, här är min sida på Google+.

Så ja, välkommen till denna sida och häng kvar, för vi ha precis börjat. Detta kommer verligen bli den främsta resursen för allt relaterat till den bästa spelkonsolen i världen.

PS 4 Ever!