Detaljerat Hulu Plus för PS4

Huluhar bekräftat att Hulu Plus kommer att stödjas på PS4, och den nya streamingappen väntas släppas tillsammans med Sonys konsol på fredagen den 13 november. Företaget har redan en app för PS3, men PS4-versionen kommer att ha större konstverk och förbättrad navigation enligt Hulu, tillsammans med introducerade hängivna sidor speciellt åt vissa typer av material, som Hulu Kids, Originals, och mycket mer.

Det nya användargränssnittet fungerar på vad Hulu kallar “trays” med media. De visar individuella filmer såväl som rekommendationer, populära program och filmer, topp 100, och filmtrailers – det finns dessutom en tray med ”Program du tittar på” som samlar allt material du följer regelbundet, så att du kan hitta nya avsnitt snabbare.

Detalajerat Hulu Plus för PS4Sökfunktionen har också förbättrats, enligt Hulu, och nu har den liveresultat som dyker upp medan du skriver, och nya medlemmar kommer att kunna registrera sitt konto till Hulu Plus direkt på konsolen.

Den nya appen är resultatet av ett utvecklingssamarbete mellan Sony och Hulu, och det visar på hur viktig mediafunktionalitet är för dagens konsoler. Microsoft är något före de andra vad gäller Xbox Ones blandning av spel och media, vilket ger den nya konsolen ett komplett TV-läge som kan styras med rösten.

Direkt från lådan kommer PS4 kräva en ordentlig uppdatering för att möjliggöra många av mediaförmågorna. Uppdateringen på lanseringsdagen kommer att slå på spelmöjlighet för Blu-ray och DVD, såväl som playback för bakgrundsmedia och andra saker.

About Agneta Olson

Spelaren i mig njuter av utmaningarna i spel och teknologin bakom dem. Låt oss njuta av livet medan vi kan! Min Google+ * Om mig+