Hand of Fate till PS4 och Vita

Defiant Development har tillkännagivit att deras Kickstarter-finanserade “tabletop rougelike deck builder” Hand of Fate kommer att släppas till PS4 och Vita.

“Hand of Fate är kärleksfullt skapat av ett team med stor talang för bordsspel, RPG och rogue-inspirerade spelentusiaster”, skrev Defiant Development:s Kim Allom på PlayStation-bloggen. “Så det är verkligen fantastiskt att se att vår passion upptas av en ny publik tack vare PlayStation”.

Hand of Fate till PS4 och Vita“Med tanke på att det är Rogue-liknande, ligger Hand of Fate:s absoluta styrka i sina nästan gränslösa kortkombinationer och sätt att spela på. Lek-byggaren låter dig bestämma en blandning mellan strid, chans och utrustningskort till din lek innan du ger dig av på uppdrag”

“Utrustnings-alternativen lovar omspelningsvärde eftersom spelare intoduceras till mängder med artifakter, vapen och armor som modifierar spelupplevelsen”.

“Spelaren har frihet att välja sina kort, men hur och när de delas ut är helt och hållet upp till The Dealer”.

Australiensiska Defiant Development lyckades finansiera Hand of Fate till Kickstarter i december förra året. Det var en av de allra första Kickstarter-kampanjerna som slog igenom med crowdfunding när det kom ut i Australien i oktober -13.

Hand of Fate finns även till PC, Mac och Linux. Det förväntas släppas tidigt i 2014.

About Agneta Olson

Spelaren i mig njuter av utmaningarna i spel och teknologin bakom dem. Låt oss njuta av livet medan vi kan! Min Google+ * Om mig+