Kingdom Under Fire II ser bättre ut på PS4

Sang Young Lee, exekutiv producent för Kingdom Under Fire II, avslöjar i en ny intervju några intressanta detaljer om spelets PS4- och PC-släpp.

Spelet kommer att släppas i Europa, Korea och Japan samtidigt. Utvecklaren har ännu inte funnit en förläggare för spelets västvärldsversion så ett nordamerikanskt släpp diskuteras ännu. Lee nämnde att de letar efter en förläggare som både kan distribuera till hela deras målgrupp och samtidigt är väldigt bra på spelservice.

Kingdom Under Fire II ser bättre ut på PS4Lee avslöjade att PS4-versionen har ett mer fokuserat gränssnitt, möjligtvis på grund av att användarna använder en handkontroll. På frågan om eventuella skillnader i grafik mellan de olika versionerna svarade Lee något överraskande:

“Det är lite svårt att säga just nu eftersom PC-användarna i så fall kommer bli väldigt arga. Grafiken kommer att se bättre ut och hålla mycket högre kvalitet på Sonys konsol.”

Det kommer som en överraskning att PS4-versionen ser bättre ut och kommer hålla högre kvalitet (vad det nu innebär) än PC-versionen. Kan detta vara början av en trend med bättre grafik för konsolerna än för datorerna? Vi kan bara vänta och se. Vad tror du?

About Agneta Olson

Spelaren i mig njuter av utmaningarna i spel och teknologin bakom dem. Låt oss njuta av livet medan vi kan! Min Google+ * Om mig+