PS4 System-uppdatering 1.74 ute nu, mer av samma sak

Det gick rykten om vad som skulle komma med Sony:s nästa stora firmware-uppdatering för PlayStation 4; bland annat rykten om tillägg till media-playback. Men den senaste systemuppdateringen för PS4, version 1.74, finns nu ute och tråkigt nog är det bara mer av samma sak just nu.

Som de flesta små uppdateringarna för PS-system inkluderar det förbättrad stabilitet till konsolen, vilket beskrivs av Sony som:

“Mjukvaru-stabilitet till systemet vid användande av vissa funktioner har förbättrats”.

PS4 System-uppdatering 1.74 ute nu, mer av samma sakUppdateringen är väldigt liten med bara 194 MB, så det kommer inte att ta dig någon tid att ladda ner den och fortsätta med ditt spelande och andra PlayStation 4-relaterade bestyr du har planerade. Till skillnad från den förra uppdateringen som gradvis släpptes runt om i olika regioner, är PS4 Systemuppdatering 1.74 tillgänglig i USA, Europa och Asien; så om du läser detta just nu, finns det en god möjlighet att den redan är tillgänglig i din region.

Detta är fortfarande något av en besvikelse för de som har väntat på uppdateringar av större funktioner som DLNA och media playback, men med tanke på alla rykten om en stor uppdatering i Augusti runt Gamescom, är det lite lättare att hantera nederlaget. Vilka uppdateringar väntar du desperat på? Börjar du bli trött på de mindre uppdateringarna som mest känns som teasers?

Under tiden kan vi alltid trösta oss med att PS4 vid det här laget måste vara det mest stabila systemet någonsin …

About Agneta Olson

Spelaren i mig njuter av utmaningarna i spel och teknologin bakom dem. Låt oss njuta av livet medan vi kan! Min Google+ * Om mig+