Child of Light för PS4 är en fest för ögat

Det går inte att förneka att Rayman Origins och Rayman Legends är vackra spel. Motorn som användes för att skapa dem, UbiArt Framework, används även i Child of Light. Men hur bra fungerar UbiArt Framework i den senaste generationens spel? Den nya videon som getts ut av Ubisoft Montreal för Child of Light PS4 är vacker. Att skriva något annat vore en underdrift.

Videon börjar med Playstation Acess Holly Bannett som frågar Patrick Plourde, spelets konstnärliga ledare om handlingen. Plourde berättar om hur spelet kommer att använda sig av vattenfärgsliknande målningar i en fiktiv värld som ser ut som en mörk saga.

Child of Light för PS4 är en fest för ögatHuvudperson är den lilla flickan Aurora som försöker hitta hem och som på sin vandring måste bekämpa ondskan. Handlingen kan verka banal men förpackningen är betagande. Visuellt är det ett oerhört vackert spel. Det är svårt att motstå att helt enkelt stanna upp och titta på bilderna. Bilder som förvisso är mörka och ondskefullt dunkla men på samma gång så färgglada och rika att de verkligen värmer hjärtat och lyfter humöret.

Titta själv på videon och skriv sen i kommentarerna vad du tycker om Child of Light för PlayStation 4.

About Agneta Olson

Spelaren i mig njuter av utmaningarna i spel och teknologin bakom dem. Låt oss njuta av livet medan vi kan! Min Google+ * Om mig+