De bästa sportspelen till PS4 – vilket ska vi spela först?

Sportspel har blivit en återkommande stjärna till varje spelkonsol, så vi tänkte lista de bästa PS4-spelen som har att göra med sport. När det kommer en ny konsolgeneration gör det allt så mycket mer spännande för sportfans som återigen väntar på den årliga utgivningen. Tyvärr är inte NFL del av PS4s lanseringslineup denna gång, men det gör inte att urvalet sportspel inte är spännande. Här ska vi gå igenom det allra bästa och de spel som vi anser vara värdiga din tid så snart som du lägger händerna på din PS4.

Madden NFL 25

PS4 Madden NFL 25 De bästa sportspelen till PS4 - vilket ska vi spela först

Madden NFL 25

Madden NFL 25 släpptes precis på de nuvarande generationernas plattformer, och några recensioner ligger redan uppe på till exempel IGN. De flesta recensionerna är positiva, så det är säkert att kalla det ett av de bästa sportspelen när det gäller PS4-lanseringar.

Fantastiska menyer, bättre löpningar och tacklande, fler möjligheter när man springer, och ett stort ägarläge, är bland de sakerna som gör Madden NFL 25 det bästa footballspelet ännu ute på den nuvarande generationen. IGN gav den 8.5, vilket är ganska rättvist med tanke på att de flesta större förbättringar och omdesigner ägde rum förra året.

FIFA 14

Spelserien FIFA har tagit otroliga kliv framåt de senaste åren. Vad som kändes som ett tråkigt defensivt spel runt FIFA 08 har förvandlats till ett intressant spel med bättre kollisioner, bollreaktioner, och skjutmekanik. FIFA är tillbaka med funktioner som Pure Shot, som ger en mer realistisk känsla och glider till dina skott, och Protect the Ball som låter dig hålla tightare kontroll över bollägandet. Är du redo för den nya säsongen?

NBA 2K14

PS4 NBA 2K14 De bästa sportspelen till PS4 - vilket ska vi spela först

NBA 2K14

Medan vi skulle kunna ge en extra omnämning till NBA Live 14 vad gäller sportspelsyran för PS4, så tror jag det känns rätt att säga att NBA 2K14 kommer att behålla basketbollkronan detta år. NBA Live-serien har helt enkelt för mycket att komma ifatt, och det skulle överraska att se ett riktigt polerat spel på comebacken i år. NBA 2K14 har alla funktioner vi ville se i år, inklusive Crew Mode som de nyligen avslöjade skulle komma tillbaka.

Vad kommer mer ut på PS4 vad gäller sportspel? Vi har ju NBA Live 14 som vi redan nämnt, och så har vi EA Sports UFC, som också är lite av ett första för EA.

About Agneta Olson

Spelaren i mig njuter av utmaningarna i spel och teknologin bakom dem. Låt oss njuta av livet medan vi kan! Min Google+ * Om mig+