De mest efterlängtade lanseringstitlarna till PS4

Den mest efterlängtade tiden på året för alla spelare och teknikentusiaster kommer i slutet av året. Inte bara på grund av högtiderna, utan också för konsolkriget. De två utmanarna  med sina konsoler är Sonys PS4 och Microsofts Xbox One, med varje konsol som skryter om sina fördelar och överlägsenhet vad gäller spelandet. Varje gång en ny konsol lanseras har den också ett antal lanseringstitlar. Lanseringstitlar är spel som släpps samma dag som konsolen och är generellt sett avancerade spel som gynnar köpet av den konsolen.

Att välja mellan PS4 och Xbox One är ditt val. Men, om du har bestämt dig för att köpa Sonys PS4, här är listan på de mest efterlängtade bekräftade lanseringstitlarna.

Assassin’s Creed IV: Black Flag

PS4 Assassin's Creed IV: Black Flag De mest efterlängtade lanseringstitlarna till PS4

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Det här spelet är den nyaste versionen i Assassin’s Creed serien, och har med en brittisk pirat, Edward Kenway. Året är 1715, och Atlanten är översvämmad med fulla, plundrande pirater. Det är här som Assassin’s Creed IV: Black Flag utspelar sig – under en era där de laglösa hissade sina egna flaggor och inte svarade till någon nation. Spelet kommer vara ett action-äventyrsspel i öppen värld, där du lever ut fäderneärvda minnen genom Animus, en apparat som används för att titta på minnen. Spelet utvecklades av Ubisoft Montreal.

Battlefield 4

Ett first-person shooter spel som representerar den 13e delen i Battlefield serien. Du spelar en soldat i ett specialförband känt som “Tombstone”. Spelet utspelar sig i olika delar i världen och kommer också ha ett multiplayer läge. Spelet utvecklades av EA Digital Illusions CE.

DriveClub

Detta är ett road-racingspel utvecklat av Evolution Studios. Spelet erkänns inte som en racing simulator. DriveClub kommer innehålla ett multiplayer läge med olika element, såsom lagracing.

Call of Duty: Ghosts

Call of Duty: Ghosts De mest efterlängtade lanseringstitlarna till PS4

Call of Duty: Ghosts

Den tionde delen av den otroligt populära Call of Duty spelserien. Spelet är ett first-person shooter spel som är baserat runt nedgången av USA. De kvarvarande soldaterna från de militära grenarna, kända som ‘Ghosts’, arbetar tillsammans för att slåss mot en ny fiende. Spelet utvecklades av Infinity Ward, och kommer innehålla ett högoktanigt multiplayer.

Killzone: Shadow Fall

Detta är den sjätte delen av den populära Killzone serien. Spelet är ett first-person shooter spel baserat runt ett krig i ”kalla kriget” stil. De två fraktionerna inblandade i den här konflikten är Helghast och Vektans. Spelet utvecklades av Guerilla Games.

Knack

Det här spelet är centrerat runt en karaktär som kan införliva olika ämnen i sin kropp för att avancera ytterligare i spelet. Spelet är actionbaserat, men kommer även innehålla element som plattformsspel. Knack utvecklades av SCE Japan Studios.

Watch Dogs

Det här spelet är ett sandlåda-action-äventyrsspel med smygelement. Idén bakom spelet baseras på en värld dränkt i teknik, där spelaren är en extremt skicklig hacker. Spelet utvecklades av Ubisoft Montreal.

Allihop är verkligen något att se fram emot. Har du bestämt viklet spel du ska köpa till din PS4?

About Agneta Olson

Spelaren i mig njuter av utmaningarna i spel och teknologin bakom dem. Låt oss njuta av livet medan vi kan! Min Google+ * Om mig+