Need for Speed: Rivals är en jakt som aldrig tar slut

Du skulle kunna se på Need for Speed: Rivals, ett av bilspelen till PS4, som en evig lek i en fordonsbaserad katt-och-råttalek. Det kommer alltid finnas racers, som får sin spänning genom att boosta sina high-end sportbilar, och snutar, vars jobb är att få dessa brottslingar ur drift. Men med Rivals öppna värld och sömlösa övergång till tävlingar, så behöver jakten aldrig ta slut förrän du själv får slut på adrenalin.

PS4 Need for Speed Rivals är en jakt som aldrig tar slutSå snart som du har valt en sida, antingen med eller mot lagen, så är det fritt fram att köra omkring på gatorna i en massiv stad. En funktion som känns helt unik i Rivals är mekaniken AllDrive som är inbyggd i online-läget, som kan förflytta dig från ett solo race till ett multiplayer race med knappt en laddningsskärm eller lobby-invit. Med AllDrive finns det aldrig en tråkig stund – för vare sig du är en polis eller en racer, så finns det alltid någon annan att köra om.

Racers kör mellan Hideouts, hubbar som fungerar som tillflyktsorter och en warp till andra Hideouts som du har upptäckt. Förutom att slå gasen i botten för att undvika att tas in av snuten, så tar racers hela tiden farliga risker med sina poäng, som ackumuleras snabbt medan man kör genom traffiken men försvinner helt om du utplånas eller fångas in av polisen. Om racers vill göra ett uttalande, så kan de ramma in i en polisbil eller utmana en annan racer att starta jakten omedelbart.

PS4 car game Need for Speed Rivals är en jakt som aldrig tar slutVad som är häftigt är att det alltid finns action nära till hands, oavsett vart du kör. Om du ser en checkpoint eller en motståndares bil, så startar ett simpelt tryck på L1 knappen ett race direkt – ingen laddningsskärm, mellansekvenser, eller löjlig dialog att stå ut med. Så snart som du klarar av racet, så får du syn på ett annat race i närheten, vilket tillåter dig att hoppa från en intensiv upplevelse till en annan utan någon paus emellan. Vi skulle lätt kunna se oss själva förlora flera timmar på den här ändlösa spelstrukturen; allt som återstår är att välja en sida innan Rivals release på nuvarande och nästa generations konsoler senare det här året.

Så, kommer du att köpa Need for Speed: Rivals till din PS4?

About Agneta Olson

Spelaren i mig njuter av utmaningarna i spel och teknologin bakom dem. Låt oss njuta av livet medan vi kan! Min Google+ * Om mig+