Nya NVIDIA SHIELD-spel kommer

NVIDIA tillkännagav sin nya SHIELD-platta i dag som förbättrar spelet och ger oss en stabil spel-platta till ett utmärkt pris. Det är en mängd spel på gång som kompliment till plattan och vissa av dem ser helt awesome ut. Trine 2, Pure Chess, War Thunder, The Talos Principle och andra kommer att komma precis innan- eller efter att plattan lanseras. Några av dem, såsom Trine 2, kommer att komma pre-load:ade till SHIELD-plattan.

War Thunder är ett krigsspel i Andra Världskriget-miljö. Det är även ett online multiplayer-spel. Det har funnits tillgängligt som beta på Mac, PC och PS4 ett litet tag. Spelet har redan en stabil användarbas så du kommer inte att ha några problem med att hitta fiender att skjuta i luften. Spelaren kontrollerar antingen ett plan eller en tank och har olika simulationsnivåer, så du kan spela i klassiskt arkad-perspektiv om du vill. Spelet kan vara färdigt för lansering ungefär samtidigt som SHIELD-plattan kommer ut, men det kan hända att det dröjer lite längre innan det landar.

Nya NVIDIA SHIELD-spel kommer War Thunder

War Thunder

Trine 2 är en pussel-platformer. Du kan spela som rouge, warrior eller mage. Varje karaktär har speciella färdigheter som gör dem värdefulla vid olika tillfällen i spelet. Grafiken ser fantastisk ut och det finns ett multiplayer-läge som stödjer upp till tre spelare i taget. Det nya multiplayer-läget finns bara på SHIELD-plattan, men spelet själv finns redan tillgängligt till konsoller och PC. SHIELD-plattan kommer med en fullversion av spelet.

Pure Chess är ett annat spel som kommer till SHIELD-plattan. Det är ett schackspel och inte särdeles mycket mer. Schackpjäserna ser fantastiskt livfulla ut. Det har funnits tillgängligt till PS3, PS Vita, PS4, Wii U, Android och iOS ett tag. Du älskar väl schack, eller hur?

Nya NVIDIA SHIELD-spel kommer  The Talos Principle

The Talos Principle

The Talos Principle är ett original från NVIDIA. Det finns inte ute på någon annan plattform just nu. Det är ett first person-pusselspel med lasrar och speglar. Det kommer ut till PC senare i år. Spelet kommer troligen inte att lanseras med SHIELD-plattan, men vi förväntar oss att det blir tillgängligt ungefär samtidigt som PC-versionen.

Den nya SHIELD-plattans hårdvara ser fantastisk ut och dessa spel borde fungera väldigt väl med Tegra K1-chipet. Vad tror du?

About Agneta Olson

Spelaren i mig njuter av utmaningarna i spel och teknologin bakom dem. Låt oss njuta av livet medan vi kan! Min Google+ * Om mig+