‘The Last Of Us’ kommer till PS4

Stora, men kanske inte helt oväntade, nyheter från Sony. Enligt en intervju med Playstations euroasiatiska mjukvarumarknads-manager Sercan Sulun, med den turkiska hemsidan Multiplayer (översatt av IGN) var förra årets kritikerhyllade PS3-titel The Last of Us, kommer det nu att släppas till PS4. Detta är goda nyheter för vem som helst, som hungrar efter first party-innehåll på PS4:an och kanske mer, för dem som bestämt sig för att byta skepp från Xbox och hittills missat ett spel som sugit upp utmärkelser som om det vore vårstädning. Som vi kommit att vänta oss med senaste generationens portar, kommer det fullt laddat med förbättrad grafik och Left Behind, det första och enda single player-DLC:t.

'The Last Of Us' kommer till PS4Trots de massiva summorna hårdvara som PS4 har flyttat, är vi fortfarande i den där pinsamma fasen med nuvarande generationers konsoler där de flesta av spelen är som stora gaffeltruckar: inte riktigt redo att omfamna den fulla kraften av modern hårdvara.

De senare åren av PS3 och tveklöst de tidigare dagarna av PS4 visar verkligen hur kraftfull mjukvara kan vara när det kommer till att sälja konsoler. The Last of Us, troligtvis den sista stora exklusiven till PS3, gav alla som ägde ett Xbox 360 en retsam idé om vad som möjligen väntade dem om de bytte till Sony i nästa generation. Trots att alla titlar inte kungjorts än, har många berättat för mig att de valde Sony:s PS4 på grund av deras historik av first party-utveckling.

PS4 spel 'The Last Of Us' kommer till PS4Det är en fräsch strid den här gången. Många av Sonys studior runt om i världen är i trubbel. Den planerade lanseringen av Driveclub har blivit fördröjd på obestämd tid. Efter inFAMPUS kommer The Order: 1886, ett neo-viktorianskt övernaturligt actionspel från Ready at Dawn.

Titlar som The Last of Us kommer fylla tomrummet ett tag, men jag väntar på den första PS4-titeln från Naughty Dog för att verkligen kunna se vad min nya maskin har för kapacitet.

About Agneta Olson

Spelaren i mig njuter av utmaningarna i spel och teknologin bakom dem. Låt oss njuta av livet medan vi kan! Min Google+ * Om mig+