PS4 Tillbehör

Det finns några nya PS4-tillbehör som förväntas lanseras med den väldigt förväntade spelmaskinen. Då de avslöjade de två nya färgerna för DualShock 4-kontrollen verifierade Sony även två officiella tillbehör som spelare kommer kunna köpa tillsammans med sina nya PS4-konsoler i november. Som ni alla redan vet finns det massvis med tillbehör tillgängliga för PS3; headsets, chip, fjärrkontroller, tangentbord, möss, med mera. En del av dessa existerande produkter kommer att vara kompatibla med den nya spelenheten när den kommer ut, men hittills har vi inte all information om kompatibiliteten.

DualShock 4s laddstation och PS4s vertikala ställ har redan verifierats för Europa, och vi väntar oss mer nyheter om tillbehör innan den stora dagen i november, håll koll på den här sidan så ska vi hålla er uppdaterade.

DUALSHOCK 4 laddstation tillbehör till PS4

PS4 tillbehör dualshock 4 laddstation

PS4 Laddstation för Dualshock

Genom att använda denna laddstation kommer användare kunna ladda två DualShock 4 trådlösa kontroller samtidigt, utan att behöva ansluta dem till själva PS4-systemet. Användare kan ladda sina DualShock 4-kontroller helt enkelt genom att sätta in dem i anslutningen på laddstationen och sedan ansluta den till ett vanligt vägguttag.

DualShock 4-laddaren förväntas finnas att köpa på PS4s europeiska lanseringsdatum, och väger ungefär 230 gram. Dess ungefärliga mått är 45 mm x 55.5 mm x 135 mm (bredd x höjd x djup).

Det här tillbehöret är verkligen något att tänka på när du vill ha din PS4s trådlösa kontroller ständigt aktiva.

PS4 vertikalt ställ-tillbehör

PS4 vertikalt ställ tillbehör till Playstation 4

PS4 vertikalt ställ

Det vertikala stället kommer, som namnet ansyftar till, låta användare ställa PS4-systemet i en vertikal position, vilket kan göra det lättare att placera maskinen varän man vill. Stället kommer i svart färg med en blank yta som matchar PS4-konsolen perfekt. Användare kan ansluta det vertikala stället till PS4-konsolen utan några ytterligare verktyg; du ställer bara systemet i stället och skruvar till klämman för hands för att den ska låsa fast sig.

PS4s vertikala ställ sägs väga ungefär 200 gram och har måtten 337 mm x 28 mm x 72 mm (bredd x höjd x djup). Som vi nämnde förväntas den finnas tillgänglig på PS4s europeiska lansering tillsammans med DualShock 4s laddare / laddstation.

Bara för att affirmera, PlayStation 4 lanseras i Nordamerika den 15 november, medan Europa får de nya konsolerna den 29 november, 2013.

Sony har också konstaterat att dessa existerande PS3-tillbehör kommer att fungera med den nya PS4-konsolen:

PlayStation®Move rörelsekontroll och PlayStation®Move navigationskontroll
PlayStation®Move prickskytt
PlayStation®Move racinghjul
Trådlösa stereohörlurar (CECHYA-0080)
PULSE trådlösa stereohörlurar – Elite Edition (CECHYA-0086)

PS3-tillbehör som är kompatibla med PS4:

  • PlayStation Move

Med PlayStation Move översätts alla dina rörelser till spelet med absolut precision – så oavsett om du slår till en volleyboll, försvarar dig själv i en gladiatorduell eller drar en båge för att skjuta iväg en pil, så känner du dig som om du faktiskt är i spelet. Med Bluetoothteknologi kan denna trådlösa kontroll noggrant spåra både dina snabba och diskreta rörelser med intuitiv rörelsedetektion som aldrig förut. Ditt spelande förstärks av feedback som ges av specifika händelser, från sfärens lysande ljus till vibration som känns i kontrollen. Du kan använda upp till fyra rörelsekontroller med din PS4 så att alla familjemedlemmar kan ha roligt. PlayStation Moves kontroller är lätta att använda och roliga för alla, och låter dig helt innesluta dig själv i spänningen, och få en chans att röra dig.

  • Playstation trådlösa stereohörlurar

Upplev kristallklart ljud och röstchatt för att få överhanden när du spelar med dina trådlösa hörlurar. Mobilisera din trupp under intensive spelsessioner och för strategier med dina lagkamrater med den högkvalitativa röstchatten. 7.1 virtuell surround sound gör att du kan höra dina fiender komma och kan reagera innan de ens ser dig. Håll dig uppdaterad med hörlursstatusuppdateringar på skärmen, och få enkel tillgång till kontrollerna med ett enkelt knack eller drag med fingret. Slå dig ned för långa spelsessioner och var bekväm tack vare de extrastora, andande hörlurarna.

  • PULSE trådlösa stereohörlurar

Få ett fantastiskt ljudövertag med dessa PULSE trådlösa stereohörlurar. BassImpact-utlösta pulsar och 7.1 virtuellt surround sound ger dig ljuskvalitet utan motstycke, hjälper dig fördjupa dig i spelet och skärper din uppfattning. Den gömda, ljudisolerande mikrofonen hjälper dig ha tydlig kontakt med dina lagkamrater, och de lättillängliga kontrollerna och förhandsinställda lägena är optimerade för spelare. Hörlurarna är också kompatibla med PS Vita, så att du kan ta med dig spelandet när du är ute.