Turtle Beach släpper trådlöst headset till PS4

Turtle Beach, ledande på ljudteknik inom spelindustrin, har meddelat den kommande lanseringen av PX4, ett trådlöst headset designat för att vara fullt kompatibelt med PS4. Det kommer att släppas lagom till den nya konsolens lansering den 29:e november. PX4 är det enda trådlösa headset på marknaden som är kompatibelt med den nya konsolen.

Turtle Beach har även meddelat att det trådlösa, programmerbara surroundljuds-headsetet XP510, PX51 samt Call ofDuty: GhostPhantom-headsetet alla är rustade för att kunna ge nextgen-ljud på PS4 i samband med en firmware-uppdatering. Uppdateringen kommer att vara tillgänglig på turtlebeach.com när PS4 släpps.

Turtle Beach logo Turtle Beach släpper trådlöst headset till PS4Det nya, trådlösa PX4-headsetet är rustat för nextgen-gaming, med Dolby surroundljud och interferensfritt dual band-WiFi för att kunna erbjuda ett ultimat ”hemligt vapen” till spelare och suverän ljudkvalitet till film- och musikfans. Det rekommenderade priset på produkten är £149.99.

Inbyggd dual pairing-Bluetooth gördet möjligt att ta emot samtal och streamamusik från mobiltelefonen eller annan Bluetooth-anordning utan att på något vis avbryta spelandet. EQ-förinställningar gör det möjligt för användaren att skapa en personlig ljudupplevelse.

”På Turtle Beach maxmierar vi kompatibiliteten och flexibiliteten på våra headsets eftersom det finns så många potentiella spelscenarion”, sade Bob Picunko, marknadsansvarig på Turtle Beach.

Turtle Beach PX4 Turtle Beach släpper trådlöst headset till PS4För att maximera flexibiliteten har Turtle Beach senaste trådlösa headset även en trådanslutning till mobiltelefoner. Headsetet kan använda den kopplingen för att få chat-ljud genom PS4 DualShock-kontrollen. Headsetet kan även användas med optisk sladd för en perfekt upplevelse.

”Vi är glada att kunna meddela att tre av våra nyaste, trådlösa premium-headsets förser spelaren med en integrerad chat- och spelljudsupplevelse med PS4-konsolen, direkt ur lådan. Vi är även glada att meddela att vi släpper ett nextgen-headset – PX4 – lagom till lanseringen”, sade Juergen Stark, VD på Turtle Beach.

About Agneta Olson

Spelaren i mig njuter av utmaningarna i spel och teknologin bakom dem. Låt oss njuta av livet medan vi kan! Min Google+ * Om mig+