Startsida

Denna blogg handlar om allt som har med konsolen playstation att göra. Det är en av de absolut populäraste spelkonsolerna på marknaden och är återigen i rampljuset tack vare lanseringen av PS5. Den kommer att släppas den 19 november i Sverige och många har redan förbokat. Vi kommer dela med oss av en massa spännande nyheter om denna konsol och även komma med vår egen recension när vi fått pröva en av dem. Men denna bloggen kommer inte bara handla om PS5 utan även om allt annat som har med playstation att göra.

PS4 och dess spel

Vi kommer som sagt inte endast prata om nya PS5 utan även om dess föregångare PS4. Det som är roligt med PS4 är att det finns en rad unika spel som bjuder på fantastiska spelupplevelser. Här på sajten kan du läsa om vad du ska tänka på om du vill köpa en PS4 och även vilka spel du ska satsa på. Om du gillar skräckspel får du inte missa ”last of us” som rosats av kritiker från flera länder. Vi kommer berätta mer om detta och flera andra höjdpunkter som lanserats genom åren. Förutom detta kan du även läsa mer om kommande spelsläpp som spås bli riktigt populära inom den närmaste framtiden.

Priser

Många drömmer om att äga en PS4 eller PS5 men faktum är att de är ganska dyra i inköp. Därför har vi även fokuserat på priser här på sajten och andra köpråd som du kan ha med dig. Många säljer sina konsoler begagnade vilket kan vara ett tips för dig som vill komma lite billigare undan. Det finns flera marknadsplatser i Sverige där du hittar dagliga annonser som kan vara av intresse. Här kan du även sälja av din egna konsol, till exempel om du satsar på att köpa en PS5.